Ποδηλατικές εκδρομές από το GrCycling

Ανακαλύπτοντας την Ελλάδα με το ποδήλατο

για αναβάτες και αναβάτισσες όλων των επιπέδων

ΠρόγραμμαΠληροφορίες

Πρόγραμμα Εκδρομών

Νότιο Εύβοια

Απολαυστικό.

Αναχώρηση:
Saturday 26 Aug,
από Αθήνα (Ομόνοια) 9.30

Επιστροφή:
Saturday 26 Aug,
επιστροφή στην Αθήνα (22.00 - 23.00)

€99

1 Ημέρα / Χωρίς Διανυκτέρευση

Bourgi Fortress (Karystos) - Cycling in Evia

Μερικά από τα πιο απολαυστικά χιλιόμετρα από τα Ν. Στύρα στην Κάρυστο

Περιγραφή

9.30 – Αναχωρούμε από την Ομόνοια και με το βαν μας και κατευθυνόμαστε προς την Αγία Μαρίνα (Μαραθώνας) όπου με το ferry περνάμε απέναντι, στον οικισμό Ν.Στύρα.
12.30 – Φτάνουμε στα Νέα Στύρα, όπου μεταφερόμαστε σε μια κοντινή παραλία και απολαμβάνουμε το μπάνιο μας και τον καφέ μας
17.00 – Όταν η ζέστη πέσει λίγο ξεκινάμε και ποδηλατούμε μέχρι την Κάρυστο. Είναι μια διαδρομή που στην αρχή της αποτελείται από ένα ανηφορικό κομμάτι. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε προς την Κάρυστο, απολαμβάνοντας την μαγευτικής θέα του Ν. Ευβοϊκού κόλπου.
Στο τέλος της βόλτας, απολαμβάνουμε ένα πλήρες γεύμα και επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται: όλες οι μεταφορές, σνακς, νερό, χυμοί, πλήρες γεύμα μετά το τέλος της βόλτας

Paypal & Credit Card
ή τηλεφωνήστε μας στο
+30 210 8675 623

Ν. Στύρα - Κάρυστος

35km - 550m

Πήλιο

Απολαυστικό, Απαιτητικό.

Αναχώρηση:
Friday 29 Sep,
από Αθήνα (Ομόνοια) 17.00

Επιστροφή:
Sunday 1 Oct,
επιστροφή στην Αθήνα (Ομόνοια ή Σύνταγμα) (22.00 - 23.00)

δυνατότητα επιβίβασης και από Λαμία

€299

3 Ημέρες / 2 Νύχτες
Παραδοσιακός Ξενώνας

Cycling in Pelion - One of the best cycling experiences - GrCycling

Η χώρα των Κενταύρων σε προσκαλεί

Περιγραφή

– Παρασκευή απόγευμα αναχώρηση για Πήλιο

– Σάββατο Μετάβαση στα Δράκεια όπου απολαμβάνουμε τον καφέ μας και ξεκινάμε για την υψηλότερη κορυφή του Πηλίου. Είναι μια διαδρομή που θέλει σταθερό ρυθμό. Μετά κατηφορίζουμε προς Τσαγκαράδα με κατεύθυνσή προς Μηλιές. Είναι ένα από τα ομορφότερα κομμάτια που Πηλίου με το γύρω τοπίο να αλλάζει συνεχώς – το πυκνό δάσος να διαδέχεται την θέα της θάλασσας και οι
Έμπειροι ποδηλάτες: ακολουθούν τη διαδρομή όπως περιγράφεται παρακάτω. Απαιτητική και πανέμορφη.
Όλοι: Πλήρες γεύμα για όλους σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπική κουζίνα.

– Κυριακή Μετά τον καφέ μας στις γραφικές Μηλιές κατηφορίζουμε με κατεύθυνση το Τρίκερι. Στη διαδρομή οι μικρές γραφικές παραλίες και τα ξωκλήσια θα αποτελέσουν την ιδανική συντροφιά στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στο τέλος.
Έμπειροι ποδηλάτες: Μια από τις πιο γραφικές recovery rides

Μεταφορά στον Βόλο και φαγητό σε παραδοσιακό τσιπουράδικο του Βόλου. Μετά το γεύμα, μετάβαση στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται: όλες οι μεταφορές, σνακς, νερό, χυμοί, πλήρες γεύμα μετά το τέλος της βόλτας

Paypal & Credit Card
ή τηλεφωνήστε μας στο
+30 210 8675 623

Ημέρα 1η
Μετάβαση στο Πήλιο

Ημέρα 2η
Ανάβαση στα Χάνια

87km - 2800m

Ημέρα 3η
Τρίκερι και επιστροφή στην Αθήνα

98km - 1750m
N

Τι περιλαμβάνεται;

όλες οι μεταφορές
τα mini vans μας θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια τόσο προς προς τους κεντρικούς προορισμούς (από εκεί που ξεκινάει η ποδηλατική βόλτα) αλλά και σε όλους τους ενδιάμεσους, αν το ταξίδι περιλαμβάνει περισσότερα από ένα μέρη ή αν η διαδρομή δεν είναι κυκλική. Το κόστος της μεταφοράς (καύσιμα, διόδια) δεν επιβαρύνουν ποτέ τους συμμετέχοντες.
μεταφορά εξοπλισμού & αποσκευών
τα mini vans μας είναι άρτια εξοπλισμένα έτσι ώστε να μεταφέρουν τα ποδήλατα, τον εξοπλισμό αλλά και όλες τις αποσκευές για όλους τους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες που συμμετέχουν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν κάποιος θέλει να μεταφέρει κάτι παραπάνω για να νιώθει άνετα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε κάποιο extra ποδήλατο, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να μας ενημερώσετε έγκαιρα και εμείς να φροντίσουμε για την ασφαλή μεταφορά του.
όλες οι διανυκτερεύσεις
για όλες τις νύχτες του ταξιδιού η διαμονή πάντα περιλαμβάνεται στην τιμή. Συνήθως αυτή είναι σε δίκλινο ή τρίκλινο, ανάλογα με τον τύπο του καταλύματος. Για τις εκδρομές που η διαμονή γίνεται σε camping,  δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση.
τα περισσότερα γεύματα
Περιλαμβάνονται σχεδόν πάντα το πρωινό και πλήρες γεύμα μετά την ποδηλατική δραστηριότητα. Σαν ποδηλάτες και εμείς ξέρουμε πως τα δύο αυτά γεύματα είναι τα πιο σημαντικά και αποτελούν τα άκρως απαραίτητα για την απόλαυση μιας τέτοιας εκδρομής. Ένα πρωινό που παρέχεται από το κατάλυμα ή φτιαγμένο από την ομάδα του GrCycling, ένα πλήρες γεύμα πλήρες γεύμα σε κάποια απομακρυσμένη, παραδοσιακή ταβέρνα, ότι και αν είναι δεν επιβαρύνει κανέναν από τους συμμετέχοντες (Το αλκοόλ εξαιρείται – οχι πάντα όμως 🙂 )
σνακ, νερό και ροφήματα
Kατά τη διάρκεια της βόλτας παρέχονται σε όλους κρύο νερό, φρούτα, και σνακ – συνήθως κάποια ελαφριά tosts. Αξιοσημείωτο είναι πως ενίοτε παρέχεται και σπιτικά ροφήματα, παρασκευασμένα από την ομάδα του GrCycling ή των μαμάδων τους. Αυτά συνήθως είναι λεμονάδα ή βυσσινάδα. Ένα είναι όμως σίγουρο. Όποιος θέλει να δοκιμάσει τα όριά του, αυτό θα είναι μόνο στα πλαίσια της αντοχής και της συγκέντρωσης, δίχως ανησυχία για έλλειψη ενέργειας (τροφής) ή νερού.
οχήματα υποστήριξης
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδηλατικής δραστηριότητας τα οχήματά μας ακολουθούν τους ποδηλάτες και τις ποδηλάτισσες ή βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των διαδρομών. Η ομάδα του GrCycling είναι πάντα έτοιμη να εξυπηρετήσει και να παράσχει βοήθεια σε οτιδήποτε και να συμβεί (π.χ. πρόβλημα στο ποδήλατο, σκασμένο ελαστικό)
φωτογραφικό υλικό
Tο πάθος μας για φωτογραφία επιβάλλει να τραβήξουμε πολλές από αυτές. Το υλικό αυτό φυσικά δεν μπορούμε να το κρατήσουμε μόνο για εμάς και κάθε φορά , απαθανατίζοντας όσο το δυνατό περισσότερες και όμορφες στιγμές από τις εκδρομές αυτές.
u

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν έχω πιστωτική κάρτα, πως μπορώ να κάνω κράτηση;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στείλτε μας ένα email στο [email protected] ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2108675623 και θα σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας – μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με μετρητά κατόπιν επίσκεψης στα γραφεία μας.

Μπορώ να νοικιάσω ποδήλατο;

Φυσικά! Για όλους τους συμμετέχοντες στις εκδρομές μας προσφέρουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα ολοκαίνουρια ποδήλατα του GrCycling με έκπτωση 50%. Περισσότερες πληροφορίες για τον στόλο μας θα βρείτε στο grcycling.com/rent-a-bike

Κουράστηκα ή δεν νιώθω καλά, τι κάνω;

Ανεξάρτητα από το επίπεδο του ποδηλάτη/ποδηλάτισσας, η κόπωση ή η γενικότερη αδιαθεσία, μπορεί να κάνει την ποδηλασία επίπονη, μη ευχάριστη και ενίοτε επικίνδυνη (υπερβολική ζέστη, κρύο, μυικοί πόνοι κ.α.). Τα mini van και τα οχήματα μας είναι πάντα στη διάθεση του κάθε συμμετέχοντα, έτσι ώστε να συμβάλλουν στην δημιουργία μιας ασφαλούς, ευχάριστης σε όλους, εκδρομής.

j

Επικοινωνήστε μαζί μας

και πείτε μας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.