BOEK NU

Κυριακές μέχρι το Σούνιο

Ποδηλατούμε κατά μήκος της παραλιακής οδού, μέχρι το Ναό του Ποσειδώνα

Ποδηλατώντας μέχρι το Σούνιο

κάθε Κυριακή

48 χλμ / 350 μ

διαμορφώνεται μέχρι και tot 90 χλμ / 700 μ

Σύνοψη

Μια μαγευτική διαδρομή κατά μήκος της κεντρικής παραλιακής οδού της Αττικής. Η διαδρομή τερματίζει στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα. Η διαδρομή είναι κυρίως επίπεδη με μερικά λοφώδη τμήματα να προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το μεγαλύτερο από αυτά φτάνει τα 60μ από την επιφάνεια της θάλασσας, χαρίζοντας μια μαγευτική θέα του Σαρωνικού κόλπου!


Πρόγραμμα

08.00 - Σημείο Συνάντησης # 1
Σύνταγμα (kaart)
08.20 - Σημείο Συνάντησης # 2
Μαρίνα Φλοίσβου (kaart)
08.45 -Σημείο Εκκίνησης # 2 από την Πλαζ της Βουλιαγμένης (kaart)
09.00 - Uitzichtpunt: Βουλιαγμένη - Σούνιο 48km - 360m
12.30 - Τέλος της ποδηλάσίας / επίσκεψη στο Ναό για όποιον το επιθυμει / δυνατότητα να επιστρέψει ποδηλατώντας για περισσότερα χιλιόμετρα
13.00 - Μεταφορά στο κέντρο της Αθήνας - απαιτείται κράτηση θέσης
14,30 - Άφιξη στο κέντρο της Αθήνας
Σημαντική Σημείωση: επιβεβαιώστε την κράτησή σας όσο το δυνατό πιο νωρίς. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε ικανό αριθμό οχημάτων, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφερθούν όλοι όσοι το επιθυμούν

Υποστήριξη κατά τη διάρκεια

Τα οχήματα υποστήριξης θα συνοδεύουν το group καθ 'όλη τη διάρκεια της ποδηλατικής δραστηριότητας. Το προσωπικό μας θα φροντίσει κανένας να μη διψάσει ή πεινάσει. Ακόμα, θα σας βοηθήσει για την αντιμετώπιση οποιοδήποτε τεχνικού προβλήματος προκύψει, από ένα σκασμένο ελαστικό, μια απλή ρύθμιση των ταχυτήτων σας μέχρι και τη μεταφορά του ποδηλάτου σας, αν αυτό χρειαστεί θα εξετασθεί πιο διεξοδικά από το συνεργείο της επιλογή σας.


Μεταφορά από το Σούνιο

Στην περίπτωση που θέλετε να ποδηλατήσετε στο Σούνιο, αλλά δεν θέλετε να ποδηλατήσετε την επιστροφή σας, τα οχήματά μας είναι εκεί να σας μεταφέρουν πίσω στο κέντρο της Αθήνας. Το βαν καταφθάνει στο Σούνιο 12.00 - 12.30 uur και κατά τις 13.00 uur για την Αθήνα. Επιστρέφοντας, μπορούμε να σας αφήσουμε σε οποιοδήποτε μέρος της διαδρομής, αρκεί να είναι βολικό τόσο για εμάς όσο και για εσάς. Η υπηρεσία αυτή διατίθεται δωρεάν στα μέλη του Gr Cycling Club.

Σημείωση;
Η κράτησή σας πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί το αργότερο μέχρι το βράδυ της κάθε Παρασκευής (21.00).
Η κράτηση αφορά μόνο τη θέση της επιστροφής. Δεν χρειάζεται κανένα είδους κράτησης για τη συμμετοχή στην Κυριακάτικη βόλτα μας στο Σούνιο.


Τεχνική Υποστήριξη

Τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με μία πλήρης γκάμα εργαλείων, κάτι που μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε μια πληθώρα προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας. Μείνετε λοιπόν ήσυχοι και απολαύστε τη μέρα σας πάνω στο ποδήλατο δίχως έννοιες. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σημείωση: Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος για οποιαδήποτε ανταλλακτικά χρησιμοποιηθουν (π.χ. αεροθάλαμος).


Για όλους τους ποδηλάτες / τισσες

Θέλετε να ποδηλατήσετε περισσότερα χιλιόμετρα ή να αυξήσετε τα meters onthouding; Θέλετε απλά να ποδηλατήσετε σε έναν χαλαρό ρυθμό μέχρι το νοτιότερο άκρο της Αττικής; Μήπως το να ξεκινήσετε τη βόλτα σας κατευθείαν από το σπίτι σας είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας; Κανένα πρόβλημα. Ένα είναι το σίγουρο, κάθε Κυριακλη τα οχήματα του Gr Fietsen αναχωρούν από τον Ναό του Ποσειδώνα στις 13.00 και μεταφέρουν πίσω στο κέντρο της Αθήνας όλους αυτούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Σχεδιάστε λοιπόν, τη βόλτα σας όπως εσείς επιθυμείτε και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία μας με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί.

Γίνε μέλος του GrCycling Club

Συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου. (Δεν υπάρχει κάποιο κόστος)

  • επιλέξτε τι είναι αυτό που θα σας αρέσει πιο πολύ
  • επιλέξτε ποιά είναι η απόσταση που μπορείτε να διανύσετε μέσα σε μία μέρα
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur ons een e-mail

Vermelding van uw gewenste fiets, data en andere informatie en we nemen de komende uren contact met u op.

Bel ons op +30 2108675623

We zullen blij zijn om je te horen en al je vragen te beantwoorden!

Vul het formulier in

Ontwerp nu uw reis!

© 2016 - 2024 GR Cycling

Tzaferi 16, Athene, 11854, GR | Tel: 00302108675623 | E-mail: [email protected]

Design & Development: ELEGRAD.

Ontwerp je reis