BOEK NU

GrCycling Partner Hotel

Επενδύστε στον Ποδηλατικό Τουρισμό

GrCycling Partner Hotel

Τι είναι αυτή η υπηρεσία;

Οι πελάτες που επιθυμούν να ενοικιάσουν ποδήλατο, μπορούν πλέον μέσα από website σας, να ολοκληρώσουν την κράτησή τους. Στη συνέχεια η ομάδα των operations του GrCycling, ετοιμάζουν, παραδίδουν και συλλέγουν το ποδήλατο αντίστοιχα.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Σε όλους τους ξενοδόχους που επιθυμούν να στοχεύουν το ποδηλατικό κοινό. Σύμφωνα με γνωστές έρευνες ο ποδηλατικός τουρισμός είναι το κλειδί για την επέκταση της ξενοδοχειακής δραστηριότητας και του κύκλου εργασιών. Η χώρα μας προσφέρεται γι αυτό και είναι κάτι που επιβεβαιώνουν όλοι οι πελάτες / ποδηλάτες του GrCycling

Πως ακριβώς λειτουργεί;

Μέσα από το website, τα email ή τα social media της επιχείρησής σας, παρέχετε στους πελάτες σας έναν σύνδεσμο (URL) για τις υπηρεσίες ενοικίασης που προσφέρετε σαν GrCycling Partner Hotel. Πατώντας, οι χρήστες βλέπουν τη διαθεσιμότητα και τους τύπους των ποδηλάτων για τις ημερομηνίες που τους ενδιαφέρουν, επιλέγουν τα περιφερειακά τους και ολοκληρώνουν την πληρωμή τους. Στη συνέχεια οι μηχανικοί μας και οι οδηγοί μας φροντίζουν για την έγκαιρη παράδοση ή παραλαβή των ποδηλάτων. Το πληροφοριακό μας σύστημα ενημερώνει για όλα τα στάδια της παραγγελίας τόσο τον πελάτη όσο και την επιχείρησή σας.

Τι θα πρέπει να διαθέτει η επιχείρησή μου;

Το πιο απλό μοντέλο συνεργασίας είναι να υπάρχουν διαθέσιμα
– website, social media και να μπορείτε να στέλνετε email στους πελάτες ώστε να γνωρίζουν το νωρίτερο δυνατό την ύπαρξη της δυνατότητας ενοικίασης ποδηλάτου
– έναν αποθηκευτικό χώρο όπου μπορούν τα ποδήλατα να αποθηκευτούν με ασφάλεια αλλά και ευκολία για τους πελάτες
Πέρα από αυτά, η επιχειρησή σας μπορεί να διαθέτει περισσότερες υπηρεσίες τους ποδηλάτες. Ενημερώστε το προσωπικό μας και θα φροντίσουμε να τα εντάξουμε όλα.

Υπάρχει προμήθεια για εμένα;

Ναι. Με κάθε ενοικίαση που ολοκληρώνεται, ένα προσυμφωνημένο ποσοστό πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό σας. Η εκκαθάριση συνήθως γίνεται σε μηνιαία βάση.

Έχω ήδη ποδήλατα, τι κάνουμε;

Εξαιρετικά! Αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο, αφού η διαθεσιμότητα για τους πελάτες σας θα είναι πάντα υψηλή. Με το να εντάξουμε τον στόλο σας στο σύστημά μας, όχι μόνο τους δίνετε τη δυνατότητα να συνδυάσουν διαφορετικούς τύπους ποδηλάτων, αλλά και έχετε περισσότερες πιθανότητες οι ποδηλάτες να προτιμήσουν τη διαμονή τους σε εσάς. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας για να ενοικιάζετε τα υπάρχοντα ποδήλατά σας, σε τρίτους, μη πελάτες (π.χ. επισκέπτες της περιοχής σας, η σε tour operators που χρησιμοποιούν το δίκτυό μας) επιτυγχάνοντας επιπλέον τζίρους. (Για την ένταξη των ποδηλάτων σας θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση για να τα καταγράψουμε)

Τι είναι το GrCycling;

Είμαστε ένα πρότυπο τουριστικό γραφείο που σκοπό έχει την προώθηση και την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην Ελλάδα, μέσα από υπηρεσίες ποιότητας, με συστηματική χρήση των ψηφιακών μέσων (internet). Αναζητάμε συνεχώς ανθρώπους και συνεργάτες που βλέπουν την ευκαιρία και είναι διατεθειμένοι να συμπορευτούν μαζί μας.

Επεκτείνετε την season σας επενδύοντας στον ποδηλατικό τουρισμό

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Stuur ons een e-mail

Vermelding van uw gewenste fiets, data en andere informatie en we nemen de komende uren contact met u op.

Bel ons op +30 2108675623

We zullen blij zijn om je te horen en al je vragen te beantwoorden!

Vul het formulier in

Ontwerp nu uw reis!

© 2016 - 2024 GR Cycling

Tzaferi 16, Athene, 11854, GR | Tel: 00302108675623 | E-mail: [email protected]

Design & Development: ELEGRAD.

Ontwerp je reis