BUCHEN SIE JETZT

Αποκλειστικές Ποδηλατικές Εκδρομές

ποδηλατούμε την Ελλάδα λο το χρόνο, έλα μαζί μας

Οι Προορισμοί

Νό ςςςςςςςςςς Α Cαγποιλλλικά οού Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Gr Έίνει μέλος και θα ενημερώνεσαι άμεσα.


Trainingslager

Είναι αρκετά συχνά που διοργανώνουμε Gerben Lager σε μέρη της Ελλάδας που τόσο ο καιρός είναι ιδανικός αλλά και οι διαδρομές πληρούν τις προπονητικές προδιαγραφές για να δοκιμάσουν τους αναβάτες. Cα μέλη του GrCycling Club Dieses Hotel verfügt über ein eigenes Restaurant.


Spaß "Camps"

Ο ποδήλατο είναι πάντα κάτι όμορφο και ευχάριστο. Υאאאאאאאאאאאא Αςääääkigen (n) säääääääääääääääääkkerenen nicht ä ääääääääääkketen ουäääääääääkmennweisen nicht υ äääääääschen ääääääern Sie sich bei όό ,Λλοτε, μπορεί να μας εντοπίσει πίσω απφ ταφφμέμένα ποδήλατά μας να κολυμπάμε ανέμελα τον αοα πουτος Άπο .οες άλλες φορές απλά ποδηλατούμε με τις φωτογραφικές μας μηχανές, απαθανατίζοντατας

Όποια και αν είναι αφορμή που θα μα οδηγήσει να κάνουμε μια ήρεμη ποδηλατοβόλτα, το σίγουρο είναι πως μοιραζόμαστε πάντα πολλά χαμόγελα. Ην διστάσεις ούτε στιγμή. Έλα μαζί μας τώρα!


Διασχίζοντας την Ελλάδα

Τουλάχιστο μία φορά το χρόνο διοργανώνουμε για τα μέλη μας ένα πολυήμερο ποδηλατικό ταξίδι, όπου όλοι οι αναβάτες είναι αυτόνομοι, κουβαλώντας τον εξοπλισμό τους και τις προμήθειες τους. Αν σου αρέσει να διανυκτερεύεις στη φύση με τη σκηνή σου, και νιώθεις όμορφα όταν το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις την επόμενη μέρα είναι το ποδήλατο που σε έφερε εκεί, τότε δεν μπορείς να λείπεις από το GrCycling Verein. Α χαρούμε πολύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας.


Προσφορές Τελευταίας Στιγμής

Σε αυτές τις στιγμές του υπέρμετρου ενθουσιασμού μας, προσκαλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν σε Ereignis και εκδρομές που διοργανώνονται δίχως αρκετό χρόνο ειδοποίησης. Εάν είσαι άνθρωπος παρορμητικός, που δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα αυστηρά μελλοντικά πλάνα και ασφυκτικά προγράμματα, το μόνο που θα χρειαστεί να έχεις είναι καλή διάθεση και το ποδήλατό σου. Γγράψου τώρα και να είσαι έτοιμος / η να δεχθείς τα E-Mail-Nachrichten μας που θα σε ξεσηκώσουν 🙂


Gruppe των 55+

Ηλικία ποτέ δεν αποτελεί κανέναν απολύτως περιορισμό. Πιστεύουμε ακράδαντα πως, όσο οι ρόδες ενός ποδηλάτου γυρίζουν, το πάθος για εξερεύνηση, για άσκηση και για την απόλαυση εκείνων των μικρών, πολύτιμων στιγμών κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ελληνική Φύση, δεν μπορούν παρά να συνεχίσουν να υπάρχουν, ανεξάρτητα από την ηλικία του ποδηλάτη ή της ποδηλάτισσας. Λάτε μαζί μας, να γνωριστούμε, να ταξιδέψουμε και να δημιουργησουμε μαζί μοναδικές εμπειρος.

Genießen Sie den GrCycling Club

Υμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου. (Δεν υπάρχει κάποιο κόστος)

  • πιλέξτε τι είναι αυτό που θα σας αρέσει πιο πολύ
  • πιλέξτε ποιά είναι η απόσταση που μπορείτε να διανύσετε μέσα σε μία μέρα
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

senden Sie uns eine Email

Wenn Sie Ihr gewünschtes Fahrrad, Termine und andere Informationen angeben, werden wir uns in den nächsten Stunden mit Ihnen in Verbindung setzen.

Rufen Sie uns unter +30 2108675623 an

Wir freuen uns auf Sie und beantworten alle Ihre Fragen!

Füllen Sie das Formular aus

Gestalten Sie jetzt Ihre Reise!

© 2016 - 2024 GR Cycling

Tzaferi 16, Athen, 11854, GR | Tel: 00302108675623 | Email: [email protected]

Design & Development: ELEGRAD.

Gestalten Sie Ihre Reise