BOOK NOW

Αποκλειστικές Ποδηλατικές Εκδρομές

ποδηλατούμε την Ελλάδα όλο το χρόνο, έλα μαζί μας

Νέοι Προορισμοί

Αναζητούμε διαρκώς να ποδηλατήσουμε σε καινούριους προορισμούς και να ανακαλύψουμε ολοένα και περισσότερα όμορφα μέρη της Ελλάδας. Τα αποκλειστικά ποδηλατικά ταξίδια για τα μέλη του GrCycling είναι σίγουρο πως θα σε κάνουν να γνωρίσεις τις ανεξερεύνητες πτυχές της Ελλάδας. Γίνει μέλος και θα ενημερώνεσαι άμεσα.


Training Camps

Είναι αρκετά συχνά που διοργανώνουμε tanning camps σε μέρη της Ελλάδας που τόσο ο καιρός είναι ιδανικός αλλά και οι διαδρομές πληρούν τις προπονητικές προδιαγραφές για να δοκιμάσουν τους αναβάτες. Τα μέλη του GrCycling Club ειδοποιούνται άμεσα και έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.


Fun “Camps”

Το ποδήλατο είναι πάντα κάτι όμορφο και ευχάριστο. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιος μπορεί να μας δει να πεταλάρουμε κάτω από το φως της Πανσελήνου, αναζητώντας παλιές ιστορίες και μαγικά ξόρκια. Άλλοτε, μπορεί να μας εντοπίσει πίσω από τα αφημένα ποδήλατά μας να κολυμπάμε ανέμελα την ώρα που ξημερώνει. Κάποιες άλλες φορές απλά ποδηλατούμε με τις φωτογραφικές μας μηχανές, απαθανατίζοντας το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Όποια και αν είναι αφορμή που θα μα οδηγήσει να κάνουμε μια ήρεμη ποδηλατοβόλτα, το σίγουρο είναι πως μοιραζόμαστε πάντα πολλά χαμόγελα. Μην διστάσεις ούτε στιγμή. Έλα μαζί μας τώρα!


Διασχίζοντας την Ελλάδα

Τουλάχιστο μία φορά το χρόνο διοργανώνουμε για τα μέλη μας ένα πολυήμερο ποδηλατικό ταξίδι, όπου όλοι οι αναβάτες είναι αυτόνομοι, κουβαλώντας τον εξοπλισμό τους και τις προμήθειες τους. Αν σου αρέσει να διανυκτερεύεις στη φύση με τη σκηνή σου, και νιώθεις όμορφα όταν το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις την επόμενη μέρα είναι το ποδήλατο που σε έφερε εκεί, τότε δεν μπορείς να λείπεις από το GrCycling Club. Θα χαρούμε πολύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας.


Προσφορές Τελευταίας Στιγμής

Σε αυτές τις στιγμές του υπέρμετρου ενθουσιασμού μας, προσκαλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν σε event και εκδρομές που διοργανώνονται δίχως αρκετό χρόνο ειδοποίησης. Εάν είσαι άνθρωπος παρορμητικός, που δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα αυστηρά μελλοντικά πλάνα και ασφυκτικά προγράμματα, το μόνο που θα χρειαστεί να έχεις είναι καλή διάθεση και το ποδήλατό σου. Εγγράψου τώρα και να είσαι έτοιμος/η να δεχθείς τα emails μας που θα σε ξεσηκώσουν 🙂


Group των 55+

Η ηλικία ποτέ δεν αποτελεί κανέναν απολύτως περιορισμό. Πιστεύουμε ακράδαντα πως, όσο οι ρόδες ενός ποδηλάτου γυρίζουν, το πάθος για εξερεύνηση, για άσκηση και για την απόλαυση εκείνων των μικρών, πολύτιμων στιγμών κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ελληνική Φύση, δεν μπορούν παρά να συνεχίσουν να υπάρχουν, ανεξάρτητα από την ηλικία του ποδηλάτη ή της ποδηλάτισσας. Ελάτε μαζί μας, να γνωριστούμε, να ταξιδέψουμε και να δημιουργησουμε μαζί μοναδικές εμπειρίες.

Γίνε μέλος του GrCycling Club

Συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σου. (Δεν υπάρχει κάποιο κόστος)

  • επιλέξτε τι είναι αυτό που θα σας αρέσει πιο πολύ
  • επιλέξτε ποιά είναι η απόσταση που μπορείτε να διανύσετε μέσα σε μία μέρα
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Send us an email

Stating your desired bike, dates and any other information and we will contact you in the next couple of hours.

Call us @ +30 2108675623

We will be happy to hear you and answer all of your questions!

Fill out the form

Design your trip now!

© 2016 - 2024 GR Cycling

Tzaferi 16, Athens, 11854, GR | Tel: 00302108675623 | Email: [email protected]

Design & Development: ELEGRAD.

Design your Trip